jimmy-ii-prins-va-kirchroa-west

Jimmy II, Prins va Kirchroa-West

In een vol Heidsjer Trefpunt is Jimmy Velraeds, op 12 november 202, tijdens het proklamatiejoeensbal van d’r Vasteloavends Verain Kirchroa-West, geproklameerd als Jimmy II Prins van Kirchroa-West.

Jimmy werd op 5 september 1987 geboren in het ziekenhuis van Kerkrade en is de oudste zoon uit een gezin van drie. Kort geleden is hij naar het meest oostelijk gelegen deel van Kerkrade-West, de Hammolenweg, verhuisd. Hier woont hij samen met zijn vriendin Zoë en zijn twee dochters Noa en Pip. In het dagelijks leven werkt Jimmy als processoperator bij het Waterschapsbedrijf Limburg. Hier zorgt hij ervoor dat ons drinkwater gezuiverd wordt en weer te drinken is.

Jimmy is geen onbekende in de Kerkraadse carnavalswereld. Hij is medeoprichter en voorzitter van CV de Sjravelvötjer. Met die groep loopt hij al 12 jaar de optochten in Kerkrade. Als Jimmy niet bezig is met carnaval dan gaat hij graag naar een festival als Pinkpop. Daarnaast gaat hij graag een hapje eten met zijn vriendin Zoë. Verder is hij vaak te vinden in de sportschool.

Als 64e prins van d’r VVKW zal Jimmy de scepter over Kerkrade-West zwaaien in het seizoen 2022-2023 tot en met carnavalsdinsdag, 21 februari 2023.

WOALSJPRÓCH

Ós wasser jieëft richtig jód beer.
Dat drinke vier in West mit vöal sjpas en plezeer!

En jees te die drei dol daag als sjravelvót,
Dan jeet ’t diech ’t janse joar jód!

Xclusive Multimedia Services